top of page
koor Performing

We hebben momenteel een WACHTLIJST 
voor vrouwen bij het (avond)Popkoor 50 +.
Je kunt je wel blijven aanmelden!
 Omdat er binnen beide koren een tekort
aan
mannelijke zangers is, krijgen mannen
voorrang na aanmelding! 

Popkoor 50+; middag- of avondkoor?

Zijn er mensen die niet van zingen houden? Dat zullen er in ieder geval niet veel zijn. En ook al zing je misschien niet meteen als Maria Callas of Andrea Bocelli…zingen is gewoon geweldig, zeker als je dat met anderen kunt doen.  Sinds kort kan dat zowel in het 'middagkoor' alsook in ons nieuwe  'avondkoor'!

Dus…kom elke dinsdagmiddag van 14.00 tot 15.30 uur naar de Hanenhof in Geleen als je in het 'middagkoor' mee wil meezingen.  De deelnemersbijdrage bedraagt  € 15,- p.p. per maand

 

Wil je liever in het 'avondkoor' meezingen kom dan elke donderdagavond van 20.00 tot 21.30 uur naar theater Karroessel.  De deelnemersbijdrage bedraagt  € 20,- p.p. per maand

(Natuurlijk wel vooraf aanmelden)

'Koormaatje'  

Een extra service voor startende koorleden! Als je wil kunnen we zorgen voor een koormaatje! 

Een ‘koormaatje’ van het Popkoor 50+ is iemand die een nieuw koorlid tijdens een aantal repetities wegwijs maakt in de praktische gang van zaken bij het koor en hem/haar ‘meeneemt’ bij het zingen.

Een koormaatje wordt uitsluitend ingezet als een nieuw koorlid dit wil.

In principe gebeurt dit tijdens de eerste paar repetities maar het nieuwe koorlid en het koormaatje spreken het aantal keren, op basis van de voortgang en de behoeften, samen af. 

Het koormaatje is iemand die dezelfde zangstem heeft als het nieuwe koorlid zodat ze in de koormaatjesperiode naast elkaar kunnen staan tijdens de repetitie.

Een nieuw koorlid geeft zelf aan of een koormaatje gewenst is via het inschrijfformulier van PodiumPlus.

 

Na afloop van de repetitie kun je, onder het genot van een kop koffie of andere consumptie, nog even gezellig bij elkaar zijn. Iedereen is welkom! 

De maand waarin je met zingen begint is gratis! 

 

 

bottom of page